Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sunde grovboller 02

Sunde grovboller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 Stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Mette

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
4 dl.lunken vand
150 g.5-kornsblanding (gerne i blødsat med 100 gram vand)
125 g.hirseflager
345 g.rugmel
500 g.hvedemel
250 g.fintrevet gulerrod
300 g.Græsk yoghurt
100 g.Skyr 0,2%
1 tsk.salt
3 tsk.sukker
1 æg
2 spsk.olie
 
 Pensling:
1 æg
 
 Både græsk yoghurt og skyr kan erstattes af andet mælkeprodukt. Hirseflager kan erstattes af havregryn eksempelvis.
 


Opskrift:

Gær opløses i det lunkne vand
Alle øvrige ingredienser kommes i og dejen æltes godt (det anbefales at bruge en røremaskine)
Lad dejen hæve 30-60 min og form bollerne med to spisesker der dyppes i vand, så dejen slipper. Dejen er meget lind.
Bages ved 200 grader varmluft i ca. 22-25 min Husk at pensle godt med æg, så bliver de helt klart pænest.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5283 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu