| |
|
Pekanris
Pekanris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør
Hovedingrediens : -
Oprindelsesland : Cajun
CajunFryseegnet : Ikke afprøvet
Indsendt :
| |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
|
|
2 | spsk. | Smør2 spsk. Smør | 2 | | løg2 løg | 2 | stilk | bladselleri2 stilk bladselleri | 40 | g. | Pekannødder40 g. Pekannødder | 8 | dl. | Vand8 dl. Vand | 4 | dl. | Ris4 dl. Ris | 1 | tsk. | Salt1 tsk. Salt | 1 | tsk. | Cayennepeber1 tsk. Cayennepeber | 1 | tsk. | Chilipeber1 tsk. Chilipeber | | | |
| |
Svits finthakket løg og selleri samt fintblendet pekannødder i det smeltede smør.
Tilsæt vand, ris, salt, cayennepeber og chilipeber.
Læg låg på og kog i ca. 11 minutter til vandet er kogt næsten væk.
Sluk for varmen og lad risene trække 20-30 minutter inden servering.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 841 gange, og udskrevet 31 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|