Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødedampet skærising med spinat, ærter og løg

Flødedampet skærising med spinat, ærter og løg , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.skærisingfilet
1 dl.hvidvin
2 dl.fløde
2 dl.fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning)
1 bundtforårsløg
150 g.ærter
250 g.frisk spinat
½ fedhvidløg
 salt
 peber
½ skalotteløg
 dild
 citronsaft
 


Opskrift:

Skærising:
Filetterne krydres med salt. Fold filetterne så de bliver lige tykke over det hele. Skær evt. 1 eller 2 snit i hver filet uden at skære igennem og fold siderne sammen. Kom hvidvin, fløde og fond i en gryde og placer filetterne i bunden. Bring lagen i kog og lad det småsimre i ca. 5-7 min. afhængig af størrelse.

Frikassé:
Forårsløg, der er skåret i stave, ærter og hvidløg kommes i en gryde sammen med lidt vand og en smørklat. Lad det dampe i ca. 3-5 min. Tilsæt spinat og lad det koge indtil spinaten falder sammen. Væden sigtes fra og retten smages til med salt, peber og finthakket skalotteløg. Frosne fine ærter kan benyttes i stedet for friske.

Sauce:
Tag fisken op. Kog saucen ind til den får en cremet konsistens. (jævn evt. med maizena). Smag saucen til med citronsaft, salt, peber og lidt hakket dild.

Server retten med nye små kartofler.

Serveringstip:
Kikærtemousse:
100 g kikærter sættes i blød natter over. Koges i nyt vand tilsæt salt. Koges indtil de er godt møre. Blendes sammen med persille, 1 fed hvidløg, salt og peber efter behov.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12837 gange,
og udskrevet 279 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu