Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små rugbrød med chokolade

Små rugbrød med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : jette

Indsendt :





Ingredienser:
2 dl.knækkede eller skårne rugkerner
2.5 dl.vand
2 dl.havregryn
2 dl.rugmel
1 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.fint salt
1 dl.solsikkekerner
2 dl.yoghurt
100 g.mørk chokolade - hakket groft
 


Opskrift:

Sæt ovnen på 200 grader.
Kog rugkerner i vandet i nogle minutter.
Bland alle tørre ingredienser i en skål.
Tilsæt afkølede rugkerner, yoghurt og chokolade.
Fordeler i små smurte forme eller på bagepapir og bages i 30 min, måske lidt mere.

Tips:

Smager dejligt, er bløde og fyldt med fuldkorn, hurtige og nemme at lave. Vi bruger dem i madpakkerne og sammen med frugt når ungerne kommer hjem fra skole og til uventede børnegæster.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (21 stemmer)

Opskriften er vist 22036 gange,
og udskrevet 443 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pernille   -  2017-02-09 14:58:29
Skal jeg bruge væsken fra rugkernerne har kogt i?


marie  -  2016-09-20 09:27:39
De er så gode - også dagen derpå. Men jeg synes, der skal mere væske i (0,5-1 dl) for at dejen ikke bliver for tør.


Anne P  -  2014-01-22 19:28:12
Fabelagtige som ta-med-morgenmad når man har rigtig travlt, jeg kom også en banan i posen, det var luksusmorgenmad på få sekunder.


HJ  -  2014-01-17 07:28:07
Jeg lod kernerne trække i lang tid i kogevandet så de blev ekstra saftige, så skal der tilsættes lidt mere vædske, ellers bliver dejen for tør. Hele familien elsker de her brød, og så er de ikke engang usunde.


Helene  -  2014-01-14 08:18:37
Ej, hvor er de nemme at lave, det tog nærmest kun den tid de skulle bage, og de smager bare super!!