Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsin cupcakes med hvid chokolade

Appelsin cupcakes med hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 Cupcakes:
125 g.smør
125 g.sukker
3 æg
200 g.mandelmel
 Revet skal fra 1 appelsin
100 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
80 g.hakket hvid chokolade
 
 Topping:
250 g.flormelis (evt. lidt mere)
100 g.blødt smør
3 spsk.mælk
1 tsk.vanilje ekstrat/aroma
 


Opskrift:

CUPCAKES:
Pisk smør og sukker sammen i en skål.
Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt efter hvert æg.
Tilsæt mandelmel, appelsinskal, sigtet hvedemel og sigtet bagepulver og rør dejen godt,
Vend til sidst hvid chokolade i dejen.
Fordel dejen i muffinsforme.
Bages ved 180 grader (almindelig ovn) i 20 minutter.

TOPPING:
Bland flormelis, smør, mælk og vanilje ekstrat/aroma i en skål.
Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting.
Tilsæt evt. lidt mere flormelis hvis frostingen er for flydende.
Pynt de afkølede cupcakes med frosting.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (26 stemmer)

Opskriften er vist 6869 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annelise  -  2015-03-29 13:50:43
Der må da mangle noget væske, dejen er alt for tør og hård