æblemos ( evt fra glas )75 g. æblemos ( evt fra glas )
525
g.
hvedemel525 g. hvedemel
Fyld: Fyld:
50
g.
brun farin50 g. brun farin
175
g.
æblemos175 g. æblemos
100
g.
revet marcipan100 g. revet marcipan
1.5
tsk.
kanel1.5 tsk. kanel
Opskrift:
Lun mælk og vand. Opløs gæren heri. Resten af ingredienserne tilsættes . Æltes godt og sættes til hævning et lunt sted ca 1 time.
Imens røres fyldet sammen. Riv eller pluk marcipanen i stykker. Resten kommes i og det hele røres godt sammen.
Dejen deles i 2 og rulles ud til et rektangel som passer til pladens længde ca. 1 cm tykkelse. Fyldet kommes på. Smør det ud på hele dejfladen og rul den sammen som en roulade. Sættes på pladen med sammenføjningen nedad. Hæver igen ca. 30 min.
Pensles med æg og drysses med hakkede mandler og te- sukker. Bages ved 210 gr. ( varmluft) i ca 15 min til kringlerne er gyldne og fine.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6737 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider