Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kom bare du kage

Kom bare du kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Hanne & Klaus

Indsendt :


Kom bare du kage, billede 4 Kom bare du kage, billede 1 Kom bare du kage, billede 2 Kom bare du kage, billede 3
Fotograf: Hanne & Klaus  

Ingredienser:
5 hele æg
250 g.hvedemel
160 g.sødemiddel
325 g.fint revet knoldselleri
2 tsk.bagepulver
2 tsk.lakridspulver
0.5 dl.alm. olie
0.5 tsk.salt
evt. Saften fra ½ appelsin
 


Opskrift:

De 5 hele æg piskes godt sammen.
Det hele hvedemel, sødemiddel, bagepulver,lakrispulver og salt sigtes og blandes i æggemassen.
Knoldsellerien skrælles, Og rives fint og vendes forsigtigt sammen med Olien i dejen.
Dejen hældes i en brødform foret med bagepapir.
Kagen bages ved +175c grader på næstnederste rille i ca. 40 minutter.
Når kagen er bagt og letafkølet kan du komme saften fra den ½ appelsin hen over kagens top (kan undlades).

Tips:

Kagen er rigtigt velegenet til en god fløde/vanillieis, Samt kaffe og kakao til. Rigtigt god fornøjelse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14959 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Louise  -  2017-12-13 23:18:59
Jeg brugte easis Perfect Sød flydende, som svarer til 5 tsk i denne kage. Hvis man vælger at bruge alm sukker skal man regne med 200gr :-) For at gøre denne ellers sunde kage lidt usund lavede jeg en appelsinglasur og kom på - flormelis rørt med appelsinsaft - og det var bare SÅ lækkert! Kan helt sikkert anbefale denne kage! :-)


Louise  -  2017-12-13 15:20:20
Jeg har flydende easis perfect sød, søder 1:8 i forhold til sukker, hvor meget skal jeg bruge af det??


  -  2016-10-26 12:32:59
ISIS Perfect Fit pulver 850 g acesulfam K, sucralose, polydextrose, oligofruktose, inulin og dextrin 180 kj / 100 g 6 g/100 g 60-75 g Perfet Fit = 100 g sukker. Rigtigt god bage dyst derude :)


Birthe Winther Hansen   -  2016-03-26 16:18:46
160 g sødemiddel virker for voldsomt. Med det sødemiddel jeg har svarer det til 1.2 kg. sukker. Kan nogen fortælle mig hvor meget, omregnet til sukker vægt,der skal bruges ?