friske kirsebær (udstenede)300 g. friske kirsebær (udstenede)
1
dl.
mild rom (f.eks hvid bacardi)1 dl. mild rom (f.eks hvid bacardi)
0.5
vanillestang0.5 vanillestang
1
appelsin (saften af denne)1 appelsin (saften af denne)
3
spsk.
sukker3 spsk. sukker
3
spsk.
kirsebærsyltetøj3 spsk. kirsebærsyltetøj
1
spsk.
maizena1 spsk. maizena
Opskrift:
Kog appelsinsaft, rom, sukker, vanillekorn og kirsebærsyltetøj sammen til en lage. Lad evt. resterne af den halve vanillestang koge med.
Tilsæt de udstenede kirsebær, og lad dem koge med i 2 min.
Si lagen og tag kirsebærrene fra i en skål.
Lad lagen uden kirsebær koge videre i et par minutter i gryden. Tilsæt derefter maizena blandet med lidt vand. Når saucen er tyk, så hæld kirsebærrene tilbage i gryden.