Kirsebærsauce 03

Kirsebærsauce 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Minna

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.friske kirsebær (udstenede)
1 dl.mild rom (f.eks hvid bacardi)
0.5 vanillestang
1 appelsin (saften af denne)
3 spsk.sukker
3 spsk.kirsebærsyltetøj
1 spsk.maizena
 
Opskrift:
Kog appelsinsaft, rom, sukker, vanillekorn og kirsebærsyltetøj sammen til en lage. Lad evt. resterne af den halve vanillestang koge med.
Tilsæt de udstenede kirsebær, og lad dem koge med i 2 min.
Si lagen og tag kirsebærrene fra i en skål.
Lad lagen uden kirsebær koge videre i et par minutter i gryden. Tilsæt derefter maizena blandet med lidt vand. Når saucen er tyk, så hæld kirsebærrene tilbage i gryden.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kirsebærsovs

karakterer:
Opskriften er vist 2764 gange,
og udskrevet 61 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu