Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet Whisky sauce

Hjemmelavet Whisky sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet (men bliver spist)

Indsendt af : Bubber_dk

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.smør (+ det fra panden)
1 ds.tomatpuré (140 g)
5 dl.piskefløde
15 ml.sukker
20 ml.rosmarin
2 ml.cayennepeber
80 ml.whisky
 


Opskrift:

Smørret smeltes.
Tilsæt tomatpuré og kog i nogle minutter.
Tilsæt sukker,rosmarin,cayennepeber
salt og lidt peber.
Koge i nogle minutter.
Tilsæt piskefløde og whiskyen.
Giv saucen et kort opkog og lad den små koge i nogle minutter.
Tag sovsen af varmen og lad den stå imens bøfferne steges.
Når bøfferne er stegt hældes kraften fra panden i sovsen, og sovsen kan eventuelt gives et opkog imens bøfferne hviler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 33577 gange,
og udskrevet 305 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nunu  -  2017-03-19 17:28:23
Jeg bor i England og her er der ikke noget der hedder Jensen whiskysauce. I stedet følger jeg denne geniale opskrift der er et hit hver gang!


onkelanders  -  2014-12-14 12:41:32
den har bare det hele og kan bruges bredt