Kommentarer
Bent Ingolf Johansen - 2017-05-01 19:54:15 Det blev en lækker ret med skøn "sovs".
Jens Lønberg. - 2017-02-08 18:18:35 Opskriften er god, men det er godt nok en led ørred på billedet, der er ikke engang vasket af for slim før forberedelse og den er utrolig fed, ses via det mørke fedt under skindet.
Husk at vaske fisken. Evt med salt (det fjerner slimen) derefter skylles den og tørres rigtig godt af. Evt kan det mørke fedtlag (det ligner kødet) fjernes før servering og det hele bliver meget mere lækkert.
Kurt - 2016-07-14 23:44:59 Ikke for noget, men det er ikke en Havørred, men derimod en Regnbueørred :-)
- 2016-03-02 10:24:23 det smager godt
Rigmor Hansen - 2015-12-14 10:45:04 Denne opskrift er hel fænomenal. Jeg afviger lidt her og der. Jeg bruger Torsk, Ørred, Laks. Vipper flapperne ud, så fisken står op på porren. Citron skiver skæres til midten, vrides og lægges tæt på ryggen. Der skal herefter ikke folie på
- 2015-02-22 14:35:58 hej en lækker ret.mvh.krogh
- 2009-11-03 19:59:59 super god opskrift. Puttede friske championer i sovsen det smagte pragtfuld.
Jørgen Søgaard - 0000-00-00 00:00:00 god klassisk opskrift
|