Gratineret havørred

Gratineret havørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.havørredfilet
2 dl.tør hvidvin til dampning
20 grønne oliven
 salt
 peber
300 g.champignon
25 g.smør
2 dl.piskefløde
4 flåede tomater
½ rød peberfrugt
 hvidvinen fra den dampede fisk
 salt
 peber
50 g.reven ost eller rasp
Opskrift:
Havørreden fileters og lægges i et ildfast fad. Hvidvinen hældes over fisken, der krydres med salt og peber og tilsættes itu skårne grønne oliven. Når fisken er færdig, sauteres champignonerne i fedtstoffet. Melet drysses i, og man spæder med hvidvin fra den dampede fisk. Fløden tilsættes, og det hele får et let opkog. De flåede tomater og rød peber i skiver tilsættes. Smag til med salt og peber. Fileterne lægges i et rent fad. Saucen hældes over. Ovenpå drysses ost og eller rasp og retten gratineres ved 200 g. i 15 min.

TIPS:
Pyntes med flåede tomater og serveres med flutes eller hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 15344 gange,
og udskrevet 593 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-06 13:49:52
super ret, smager skønt

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor meget mel