tør hvidvin til dampning 2 dl. tør hvidvin til dampning
20
grønne oliven20 grønne oliven
salt salt
peber peber
300
g.
champignon 300 g. champignon
25
g.
smør25 g. smør
2
dl.
piskefløde 2 dl. piskefløde
4
flåede tomater 4 flåede tomater
½
rød peberfrugt½ rød peberfrugt
hvidvinen fra den dampede fisk hvidvinen fra den dampede fisk
salt salt
peber peber
50
g.
reven ost eller rasp50 g. reven ost eller rasp
Opskrift:
Havørreden fileters og lægges i et ildfast fad. Hvidvinen hældes over fisken, der krydres med salt og peber og tilsættes itu skårne grønne oliven.
Når fisken er færdig, sauteres champignonerne i fedtstoffet.
Melet drysses i, og man spæder med hvidvin fra den dampede fisk. Fløden tilsættes, og det hele får et let opkog.
De flåede tomater og rød peber i skiver tilsættes. Smag til med salt og peber.
Fileterne lægges i et rent fad. Saucen hældes over. Ovenpå drysses ost og eller rasp og retten gratineres ved 200 g. i 15 min.
TIPS:
Pyntes med flåede tomater og serveres med flutes eller hvide kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(6 stemmer)
Opskriften er vist 14443 gange, og udskrevet 575 gange.
Kommentarer
kvinge - 2007-07-06 13:49:52 super ret, smager skønt
- 0000-00-00 00:00:00 hvor meget mel
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider