geleringspulver til marmelade5 tsk. geleringspulver til marmelade
Atamon Atamon
Opskrift:
Skræl alle frugter med en skarp kartoffelskræller. Skær skrællerne i strimler efter ønsket tykkelse.
Fjern så meget af de hvide hinder fra frugterne som muligt, skær dem i stykker og blend det hele.
Pres saften ud af massen gennem en sigte eller et klæde.
Kog skræller, saft og vand i 1½ time.
Lad det køle lidt af. Tilsæt sukker og geleringspulver og bring det langsomt i kog igen.
Lad det koge igennem i 10 minutter.
Tilsæt 2 teskefulde atamon og fyld så marmeladen på glas, der er skyllet med kogende vand med atamon.
Tips:
En hjemmelavet opskrift inspireret af klassisk engelsk orangemarmelade men med lidt mere syrlighed på grund af lime- og grapefrugterne og citronerne.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4004 gange, og udskrevet 54 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider