Lakridsspecier

Lakridsspecier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 110 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet som ruller

Indsendt af : Jesser94

Indsendt :

Ingredienser:
300 g.Hvedemel
250 g.Smør
50 g.Sukker
80 g.Brun Farin
30 g.Lys Sirup
4 tsk.Lakridspulver
0.5 tsk.Potaske (Opløses i en smule vand)
 
Opskrift:
Alle ingredienser vejes af i en skål og æltes sammen til en ensartet dej. Hvis den føles lidt for blød, kan der tilsættes en smule mel.
Dejen deles i 2-3 dele og rulles herefter til stænger med en diameter på 5 cm.
Dejen sættes i fryseren, til den er rimelig fast.
Dejen skæres i tynde skiver, ca. 3 mm.

Bages v. 200C i 6-7 min.

Afkøles og kommer i en kagedåse.

Tips:

Brun Farin har jeg valgt, at tilsætte for, at få en lidt mørkere dej. Kan erstattes med sukker. Kan pyntes med en smule lakridspulver, inden bagning.


karakterer:
Opskriften er vist 12510 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu