Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rugbrødslagkage med vaniljedampet pære og hyldeskum

Rugbrødslagkage med vaniljedampet pære og hyldeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt :





Ingredienser:
4 æggeblommer
200 g.sukker
2 spsk.kartoffelmel
1 spsk.bagepulver
125 g.smuldret rugbrød
 
4 æggehvider
 
8 pærer i tern
0.5 dl.vand
1 spsk.vaniljesukker
 
5 dl.piskefløde
1 dl.hyldeblomstsaft
3 spsk.citronsaft
 
 Pynt:
 Chokolade, jordbær, blåbær, find selv på
 


Opskrift:

Pærer skrælles, kernehus fjernes og tern dampes i vandet tilsat vaniljesukker. Der skal stadig være bid i pæren, så ikke særlig længe. Hæld væden fra og fkøl pæreternene.

Æggeblommer og sukker piskes hvidt (godt). Pisk kartoffelmel og bagepulver i. Tilsæt smuldret rugbrød og vend med en dejskraber.
Vend nu de stiftpiskede æggehvider i dejen. IKKE piske, men vende med dejskraberen, for at bevare luftigheden i kagebunden.
En smurt eller bagepapirdækket springform fyldes med dejen og sættes i en 225 grader varm ovn (varmluft)
Bag 10 minutter, derefter yderligere 10 minutter overdækket med sølvpapir.

Flæk den afkølede kagebund-

Pisk piskefløde, hyldeblomstsaft og citronsaft til skum.

Læg nu kagen sammen: bund, pæretern, skum, bund og skum
Pynt med hvad du har..


Tips:

Bund er fryseegnet Pæretern er fryseegnet Den sammenlagte kage kan stå på køl i et par timer, uden det gør spor




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rugbrødslagkage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2846 gange,
og udskrevet 22 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu