Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brasiseret havørred med urter

Brasiseret havørred med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.havørred
 
 Fyld:
250 g.champignon
½ kg.spinat
3 spsk.smør
1 bundtpersille
 Salt
 peber
 
 Endvidere:
½ knoldselleri
4 gulerødder
3 porrer
2 løg
3 spsk.smør
3 dl.halvtør hvidvin
2 dl.fiskebouillon
2 laurbærblade
 


Opskrift:

Rens ørreden, men klip den ikke op. Skær en dyb ridse fra hoved mod hale på rygsiden og skær fileterne fri fra rygsiden og udefter. Så tæt på benraden som muligt. Skær nu ryg og sideben væk, fileterne skal stadig hænge fast ved hoved og hale. Kog fiskeskroget med et delt løg, 1 snittet porre og 1 fintsnittet gulerod 20 minutter. Si fiskebouillonen. Hak champignonerne groft og damp spinaten under låg et par minutter. Sauter champignoner og spinat i smørret et par minutter. Tag det op af gryden og bland den finthakkede persille i. Krydr med salt og peber og kom fyldet i den udbenede ørred. Riv selleri og gulerødder på den grofe side af råkostjernet og skær porrerne i tynde skiver. Hak løgene groft. Sauter grønsagerne let i smørret og kom dem herefter i et ovnfast fad. Læg den fyldte ørred på grønsagerne og hæld vin og fiskebouillon ved. Læg låg på og damp fisken i ovnen i 30 minuuer ved 225 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20565 gange,
og udskrevet 652 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu