1. Svits kødet i olien
2. Tilsæt de fintsnittede porrer og kanel, og lad det stege nogle minutter under omrøring.
3. De øvrige ingredienser tilsættes. Hakkede tomater (inkl. væde), ris , paprika, vand og grøntsagsbouillonterninger..
4. Suppen småsimrer under låg ii ca. 25 min.(risene skal være færdige/møre)
5. Suppen smages til med salt og peber evt. mere kanel og paprika efter smag.
6. Serveres med flutes.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5565 gange, og udskrevet 69 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider