Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Porresuppe med oksekød

Porresuppe med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ChristinaN

Indsendt :




Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
1-2 spsk.olie
3 store fintsnittede porrer
0.5 tsk.stødt kanel
1 tsk.paprika (sød)
50 g.ris (alm. eller fuldkorn)
1 ds.hakkede flåede tomater
1 l.grøntsagsbouillon (1 liter vand + 2 terninger f.eks.)
 salt
 peber
 


Opskrift:

1. Svits kødet i olien
2. Tilsæt de fintsnittede porrer og kanel, og lad det stege nogle minutter under omrøring.
3. De øvrige ingredienser tilsættes. Hakkede tomater (inkl. væde), ris , paprika, vand og grøntsagsbouillonterninger..
4. Suppen småsimrer under låg ii ca. 25 min.(risene skal være færdige/møre)
5. Suppen smages til med salt og peber evt. mere kanel og paprika efter smag.
6. Serveres med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4305 gange,
og udskrevet 50 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu