Whisky Sauce 04

Whisky Sauce 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ts

Indsendt :



Ingredienser:
1 l.Piskefløde
3 dl.Whisky
2.5-3 dl.Heinz Tomatketchup
 Saft fra stegning
1 tsk.Paprika
0.5 tsk.Oregano
0.5 tsk.Karry
1 knsp.Chili
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Piskefløden hældes i en gryde sammen med Tomatketchup og saften fra stegningen og bringes i kog. Derefter skal krydderierne i saucen, hvorefter whisky tilsættes. Hele saucen bringes derefter i kog.
Til slut tilsættes salt og peber efter behov.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 2360 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu