Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Thereses boller ( ekstrem bløde og luftige)

Thereses boller ( ekstrem bløde og luftige), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Therese

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.Gær
0.25 dl.Sukker
0.25 tsk.Salt
2 spsk.Olie
5 dl.mælk
500-800 g.Hvedemel
 
Opskrift:
Gæren smuldres i en skål, sukker tilsættes.
Når gæren og sukkeret er opløst til flydende masse.
Salt, olie, og mælk røres i .
Mel tilsættes, og æltes til dejen er blød, og LET klistret.
Stilles til hævning i 10-15 min.

Æltes (hvis dejen er for klistret tilsættes mere mel)og formes, og hæves i 10 min.

Bages midt i ovnen

Varmluft 170 c, 12-15 min
Alm ovn 175 c -12-15 min

Bollerne er færdige, når de lyder hule, når der bankes på bunden


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 3236 gange,
og udskrevet 74 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-10-16 08:38:06
5-800 gram mel? Burde det ikke være mere præcist?

Alex  -  2015-01-18 14:51:10
God smag og let opskrift