Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Myslibar med Digestive

Myslibar med Digestive, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20-25 Stk

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Kondibageren

Indsendt :





Ingredienser:
 Bunden:
140 g.blødt smør
90 g.flormelis
2 pasteuriseret æg
500 g.digestive kiks (knuste)
100 g.tørrede abrikoser
100 g.tørrede figner
100 g.tørrede dadler
100 g.Smuttede hakkede mandler
200 g.kokosmel
 
 Smørcreme:
100 g.blødt smør
2 spsk.mælk
380 g.flormelis
 Kornene fr en vaniljestang
 
200 g.mørk chokolade
100 g.smør
 


Opskrift:

Bunden
De tørrede frugte skæres i minde stykker, alle ingredienserne blandes godt sammen derefter skal det hældes i en bradepamde beklædt med film, og det trykkes jævnt ud.
Formen sættes i køleskabet i mindst to timer, den kan sagtens godt såt op til et døgn

smørcremen

alle ingredienser blandes sammen i en skål og piskes sammen, massen smøres ud på myslipladen, og formen sættes på bkøl endnu en time.

chokoladen og smør smeltes over vand ba, når det er smeltet hældes det over smørcremen.
formen sættes på køl og er klar til brug når chokoladen er størknet

Tips:

Skæres ud til barer på 10x2 cm




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2506 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu