Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejer med Citrussalsa

Rejer med Citrussalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Personer

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Kondibageren

Indsendt :





Ingredienser:
36 Store rå tigerrejer
2 spsk.frisk koriander fintsnittet
1 nipcayennepeber
3-4 spsk.Majsolie
 friske korianderblde til pynt
 limebåde som tilbehør
 
 Salsa:
1 Appelsin
1 syrlig æble skrællet i kvarte uden kernehus
2 friske røde chille uden kerner og hakkede
1 fedhvidløg
8 kistefrisk koriander
8 kvistefrisk mynte
4 spsk.lime saft
 salt
 peber
 


Opskrift:

1. Varm grillen godt op,
salsa pil appelsinerne og skær dem i fileter over i en skål, så saften opsamles, kom appelsinfileter, æbler, Chili, hidløg, koiander og mynte i en foodprocessor, og blend det glat.
kom salsaen op et serveringskål og kryder med salt og peber og film skålen og sæt den på køl.

2.
Skær hovederne af rejerne med en lille kniv og kassere dem, pil skallerne af rejerne.
skær et rids ned lang rejens ryg og fjerne den mærke tarmstreng, skyld rejerne i rindende koldt vand og dup dem tørrei et stykke køkkenrulle.
rør rintsnittet koriander, cayennepeber og majsolie sammen i en skål tilsæt rejerne og vend det sammen.

3.
Grill rejerne over kullene ved jævn-stærk varme i tre minutter på hver side eller til de bliver lyserøde.
Anrettes på serverings fad pynt med korianderblade serveres starks med limebåde og salsaen til

Velbekommen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1349 gange,
og udskrevet 24 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu