Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad serveret med gedeost og bøgehatte

Svinemørbrad serveret med gedeost og bøgehatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
450 g.svinemørbrad
 salt
 peber
 olie til stegning
125 g.gedeost (riblaire rulle)
100 g.bøgehatte
¼ bdt.bredbladet persille, grofthakket
400 g.aspargeskartofler
50 g.smør
 
Opskrift:
Sæt kartoflerne over at koge. Svinemørbrad afpudses for sener. Steges gyldenbrun på alle sider og krydres med salt og peber. Steg videre i ovn ved 180 grader i ca. 15 min. Trækker herefter 5 min. Imens tilberedes ost og svampe. Svampene ristes gyldenbrune i olie og krydres. Osten deles i to lige store skiver og ristes af på pande i olie til kanten er let gylden. Ristes ca. 2 minutter på hver side. De pillede aspargeskartofler vendes i smør og friskhakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 9485 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ml  -  2012-11-11 11:34:00
Den er rigtig god - du kan nok ikke lide gedeost Erik

Erik  -  2011-04-10 14:08:05
Den er dårlig.. Rigtig dårlig! Bøgehatte og gedeost i forening, smager som sure sokker og lugter af mug! Føj