Svinemørbrad med gedeost og bøgehatte

Svinemørbrad med gedeost og bøgehatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.svinemørbrad
 salt
 peber
 olie til stegning
 
125 g.gedeost (riblaire rulle)
100 g.bøgehatte
¼ bdt.bredbladet persille, grofthakket
400 g.aspargeskartofler
50 g.smør
 
Opskrift:
Sæt kartoflerne over at koge.

Svinemørbrad afpudses for sener. Steges gyldenbrun på alle sider og krydres med salt og peber. Steg videre i ovn ved 180 grader i ca. 15 min. Trækker herefter 5 min.

Imens tilberedes ost og svampe.
Svampene ristes gyldenbrune i olie og krydres. Osten deles i to lige store skiver og ristes af på pande i olie til kanten er let gylden. Ristes ca. 2 minutter på hver side. De pillede aspargeskartofler vendes i smør og friskhakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 11673 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-11 11:34:00
Den er rigtig god - du kan nok ikke lide gedeost Erik

  -   2011-04-10 14:08:05
Den er dårlig.. Rigtig dårlig! Bøgehatte og gedeost i forening, smager som sure sokker og lugter af mug! Føj