Svinemørbrad med gedeost og bøgehatte
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kartoflerne over at koge.
Svinemørbrad afpudses for sener. Steges gyldenbrun på alle sider og krydres med salt og peber. Steg videre i ovn ved 180 grader i ca. 15 min. Trækker herefter 5 min. Imens tilberedes ost og svampe. Svampene ristes gyldenbrune i olie og krydres. Osten deles i to lige store skiver og ristes af på pande i olie til kanten er let gylden. Ristes ca. 2 minutter på hver side. De pillede aspargeskartofler vendes i smør og friskhakket persille. |
|
Opskriften er vist 11673 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer ml - 2012-11-11 11:34:00 Den er rigtig god - du kan nok ikke lide gedeost Erik Erik - 2011-04-10 14:08:05 Den er dårlig.. Rigtig dårlig! Bøgehatte og gedeost i forening, smager som sure sokker og lugter af mug! Føj |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne