marinerede sildefiletter160 g. marinerede sildefiletter
Dressing: Dressing:
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1.5
dl.
græsk yoghurt 2%1.5 dl. græsk yoghurt 2%
0.5
tsk.
stødt mild chili0.5 tsk. stødt mild chili
1
spsk.
tomatketchup1 spsk. tomatketchup
salt salt
peber peber
Opskrift:
løget pilles og rives fint.
peberfrugten skæres i små tern.
bladsellerien skæres i tynde skiver.
sildefileterne skæres i små stykker.
hvidløg pilles og presses.
græsk yoghurt røres sammen med hvidløg. chili og tomatketchup.
løg, peberfrugt, bladselleri og sild vendes i dressingen.
chilisild smages til med salt og peber
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5501 gange, og udskrevet 80 gange.
Kommentarer
Minnie - 2014-12-27 22:05:29 De er super gode brugte frisk chili i stede for da de meget gerne måtte smage af noget og selleri blev bytte ud med æbelv da det giver et godt spil til den friske chili
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider