Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Omvendt Pudding

Omvendt Pudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Kondibageren

Indsendt :





Ingredienser:
225 g.Usaltet smør
50 g.rørsukker
15-16 Hasselnødder
600 g.Halve abrikoser fra dåse afdryppet
175 g.rørsukker
3 sammenpiskede æg
175 g.hvedemel
2 tsk.Bagepulver
50 g.malet hasselnødder
2 spsk.Mælk
 


Opskrift:

1.
Pisk 50 gram af smøret sammen med de 50 gram rørsukker, og spred det over bunden på en springform (25cm) med bagepapir.
anbring en hasselnød i hver af de halve abrikoser og læg dem i formen med bunden i vejret, abrikoserne skal dække hele bunden

2.Pisk det restene rørsukker sammen med resten af smørret, til det bliver lyst, hvor så æggene piskes i lidt efter lidt vend så mel, bagepulver, og de malede nødder og mælken i til det er blevet ensartet, og hælde denne blanding over abrikoserne.

3. Bag Puddingen i midten af ovnen af den forvarmet ovn på 180 grader i ca 45 minutter men henblik på at den skal have lidt mere tid, men bare til at puddingen bliver gyldenbrun og smukt hævet. Puddingen løsnes langs kanterne med en kniv og vendes ud på et varmt fad.

Velbekommen :)

Tips:

Det anbefales af den spises når den er varm Og med tilbehør som f.eks vaniljecreme eller piskefløde







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 923 gange,
og udskrevet 16 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu