Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingekødboller til suppe

Kyllingekødboller til suppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 80 boller

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hakket kyllingekød
2 tsk.salt
1 knsp.peber
1 finthakket chili (kan udelades)
1 spsk.fintrevet løg
3 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
1 æg
1 æggehvide
 vand eller suppevand fra kogning af kylling
 


Opskrift:

ælt det hakkede kyllingekød med salt og peber.
tilsæt chili,løg,mel,æg,mælk og æggehvide.
ælt farsen sammen og stil den på køl i 15-30 minutter.
bring lidt letsaltet vand eller suppe fra kyllingekogning i kog i en gryde.

fjern den fra varmen.
form små boller af farsen med en teske.
læg dem i gryden med vandet fra før.
der må kun være et lag i gryden.
sæt gryden på varmen og lad det koge i 3-4 tag dem op.
og frys dem ned hvis du ikke skal bruge dem med det samme.
forsæt med at gøre dette til alt farsen er brugt.

Tips:

det er smart at lave f.eks. dobbelt portion og så fryse dem ned. husk chilien er valgfri og der kan også bruges tørret chili.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (21 stemmer)

Opskriften er vist 12033 gange,
og udskrevet 158 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu