Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleri fritter med skordalia

Selleri fritter med skordalia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 Selleri efter behov
 Sorte birkes
 Salt
 peber
2 store kartofler
3 fedhvidløg
 Lidtsalt
0.25 dl.citronsaft
0.5 dl.olie
 


Opskrift:

Selleri skrælles og skæres i tynde stave.
Vendes i lidt olie, lægges på en bradeplade med bagepapir, drysses med sorte birkes og krydres med salt og peber.
Baged ved 180 grader (almindelig ovn) i ca 20 minutter.
Kartoflerne skrælles, halveres og koges.
Moses mens de endnu er varme sammen med hvidløg og salt.
Tilsæt langsomt citronsaft og olie.
Smag til med salt, citronsaft, hvidløg og olie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2955 gange,
og udskrevet 40 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu