usaltede pistacienødder100 g. usaltede pistacienødder
200
g.
flomelis 200 g. flomelis
100
g.
mandelmel100 g. mandelmel
75
g.
hvedemel75 g. hvedemel
5
æggehvider5 æggehvider
12-15 muffinforme 12-15 muffinforme
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. hvis du bruger muffinforme af silikone eller metal, skal de smøres med lidt smør.
Smelt smørret i en gryde ved svag varme, og lad det køle en smule af.
Kom pistacienødder og flormelis i en blender eller minihakker og hak det til fint mel. Hæld det over i en skål og bland det med mandelmel og hvedemel,
Pisk æggehviderne stive med en elpisker og vend dem forsigtigt i melbalndingen sammen med det smeltede smør.
Fordel dejen i formene og bag kagerne i ovnen i 20 minutter. Tjek med en gaffel eller stikkepind, at de er gennembagte.
Lad kagerne køle let af. Server dem lune, f.eks. sammen med en kugle chokoladeis toppet med hakkede pistacienødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2690 gange, og udskrevet 65 gange.
Kommentarer
Missy - 2020-08-10 12:01:17 Fantastisk opskrift. Kan klart anbefales. Jeg fyldte mine med hvid chokolade creme i stedet for at have is til.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider