Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rødkålsalat med druer, appelsin og pekannød

Rødkålsalat med druer, appelsin og pekannød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
0.25 rødkålshoved
1 økologisk citron
3 appelsiner
20 røde druer
2 spsk.tørrede tranebær
3 spsk.olivenolie
1 spsk.balsamico
1 spsk.honning
 salt
 peber
20 pekannødder
 10",","hasselnødder
 


Opskrift:
Skyl rødkål og skær det i små aflange tynde skiver. Riv citronen og pres saften af den. Befri appelsinerne for skind og hinde, og skær dem i mindre stykker.Del druerne i halve.
Kom rødkål, appelsiner, druer, citronskal og -saft i en skål. Bland olie, balsamico og honning sammen og vend det i salaten.
Smag til med salt og peber. Lad salaten stå og trække i ca. 10 min.
Drys med hakkede pekannødder og hasselnødder lige inden serveringen

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6555 gange,
og udskrevet 208 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu