Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejer og laks i butterdej

Rejer og laks i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : freddy

Indsendt :





Ingredienser:
4 butterdejspladder
1 sammenpisket æg
 friseesalat eller iceberg
500 g.kogte, upillede rejer eller 175gr. pillede.
4 skiver ferskrøget
2 avovadoer
0.5 citron saft heraf
1 lille flødeost
2 spsk.reven peberrod
3-4 spsk.kaffefløde
 


Opskrift:

læg de optøede dejplader på en bageplade dækket med bagepapir. Prik dem med en gaffel og pensel med æg og bag dem i 15-17min. ved 225gr eller til de blive gyldne lad dem køle af og skær et låg af. læg strimlet salat i hulrummet og fyld op med en bld. af rejer. laksekød i strimler og citrondryppede avocadoer i terninger.
smelt forsigtig flødeosten i en lille gryde sammen med føden og rør sammen til en tyk sauce. smag saucen til med peberrod hæld den over fyldet pynt evt. med et par reje .
serves straks




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7529 gange,
og udskrevet 49 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu