Fiberblanding eller havregryn100 g. Fiberblanding eller havregryn
150
g.
hvedemel150 g. hvedemel
150
g.
rørsukker150 g. rørsukker
175
g.
smør175 g. smør
Mousse: Mousse:
1
pose
frosne hindbær1 pose frosne hindbær
1
pose
Frosne blandede bær1 pose Frosne blandede bær
5
dl.
fløde5 dl. fløde
Opskrift:
Tænd ovnen på 175° og smør en springform med lidt smør.
Pisk æg og sukker. Tilsæt vaniljesukker og bagepulver. Drys nu hvedemelet i under omrøring. Kom smør og vand i en gryde og lad det koge op. Hæld den kogende væske i dejen og pisk hurtigt sammen. Hæld massen i springformen og stil den direkte i ovnen. Den varme væske aktiverer bagepulveret, så det er vigtigt, at kagen kommer hurtigt i ovnen. Bages i to omgange—første omgang 30 minutter i bunden af ovnen.
Mens kagen er i ovnen, tøs de frosne bær op, og alle ingredienserne til til crumbletoppen blandes sammen. Resultatet bliver bedst, hvis smørret er stuetempereret.
Tag kagen ud af ovnen efter 30 minutter. Fordel de blandede bær over kagen og top med crumbleblandingen. Sæt kagen tilbage i ovnen og bag færdig—ca. 15 til 20 minutter.
Lad kagen køle helt af og skær den over.
Pisk fløden og vend de optøede hindbær i flødeskummet. Fordel moussen i et jævn lag i midten af sandkagen og sæt ”toppen” på igen.
Pynt med friske bær og servér med flødeskum.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5135 gange, og udskrevet 75 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider