Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ris a la mande uden mælk

Ris a la mande uden mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente Christophersen

Indsendt :





Ingredienser:
2 l.mandelmælk
0.5 tsk.salt
4.5 dl.pama grødris
4 dl.vand
 
3 spsk.Vanille aroma
300 ml.rispiskefløde (soyatoo)
300 ml.soyapiskefløde (soyatoo)
250 ml.natur´li soyafløde
 sødestof efter smag evt sukker
 hakket mandler antal efter smag
 


Opskrift:

Risengrøden koges første dag i flg opskrift på rispakningen dog tilsat lidt salt for at fremhæve mandelsmagen i mandelmælken som bruges i stedet for alm mælk.

Står på køl til næste dag.
Risfløde og soyafløde piskes sammen i ca 3 min til let flydende skum.
Smuttede og hakket mandler (ønsket mængde) tilsættes den kolde grød med vanille og skum. Smages til med evt sødestof evt mere vanile.

Tips:

Kan spises af alle med allergi for vanille og mælk samt af diabetikkere




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2795 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu