Pestosnegle 02

Pestosnegle 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tbruhn

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
1 dl.lunkent vand
1 dl.kærnemælk
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
1 dl.grahamsmel
4.5 dl.hvedemel
 
 Fyld:
50 g.pesto - lavet af basilikum, persille eller Rucolasalat
2 spsk.parmesan til pynt (valgfrit
 
Opskrift:
Mål alle ingredienser af. Læg bagepapir på en bageplade. Tænd ovnen på 225 grader

Smuldr gæren i en skål
Hæld vand og kærnemælk i skålen. Rør godt
Hæld salt og olie i skålen. Rør
Kom grahamsmel i skålen. Bland godt.
Kom lidt efter lidt hvedemelet i skålen.
Slå luft i dejen med en grydeske
Ælt dejen færdig på bordet
Læg film over dejen, og lad den hæve i 15 minutter

Rul dejen ud til en firkant på 20x40 centimeter
Kom pesto på dejen, og smør den ud
Rul dejen sammen til en 40 centimeter lang pølse, og klem kanterne sammen. Skær pølsen i 12 skiver.
Læg pestosneglene på bagepladen, og tryk dem lidt flade. Drys evt. med revet parmesanost.
Læg film over pestosneglene, og lad dem hæve i 12-15 minutter.

Sæt pestosneglene midt i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter og lad dem køle af på en bagerist.





karakterer:
Opskriften er vist 4655 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-24 13:02:43
Det smager squ godt