Estragonmayonnaise

Estragonmayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JOC

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 stort bundt estragon
2 dl.rapsolie
1 æggeblomme
2-3 tsk.mild dijonsennep
1 tsk.estragoneddike
 salt
 peber
 evt.lidt citronsaft
 
Opskrift:
Skyl estragonen og tør den. Olien og estragonen blendes grundigt med stavblender og hældes flere gange gennem en si, til olien er grøn og uden grums.

Rør æggeblommen med sennep og eddike. Under kraftig omrøring hældes forsigtigt olien i lidt efter lidt, først få dråber, herefter lidt mere ad gangen når mayonnaisen bliver fast.
Juster smagen efter behov med salt, peber, eddike eller citron.


karakterer:
Opskriften er vist 1690 gange,
og udskrevet 90 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu