Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Estragonmayonnaise

Estragonmayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JOC

Indsendt :




Ingredienser:
1 stort bundt estragon
2 dl.rapsolie
1 æggeblomme
2-3 tsk.mild dijonsennep
1 tsk.estragoneddike
 salt
 peber
 evt.lidt citronsaft
 


Opskrift:

Skyl estragonen og tør den. Olien og estragonen blendes grundigt med stavblender og hældes flere gange gennem en si, til olien er grøn og uden grums.

Rør æggeblommen med sennep og eddike. Under kraftig omrøring hældes forsigtigt olien i lidt efter lidt, først få dråber, herefter lidt mere ad gangen når mayonnaisen bliver fast.
Juster smagen efter behov med salt, peber, eddike eller citron.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1180 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu