Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerods foccacia

Gulerods foccacia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :




Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunken vand
0.25 tsk.salt
1 spsk.olie
100 g.durumhvede
100 g.grahamsmel
100 g.fintrevet gulerod
225 g.hvedemel
 
 Pensling:
 Olie
 
 Drys:
 Rosmarin
 


Opskrift:

Gæren udrøres i vandet.
Salt, olie, durumhvede, grahamsmel og revet gulerod røres i.
Hvedemelet æltes i lidt ad gangen, til dejen ikke klæber.
Dejen hæver en times tid.
Dejen æltes igennem og formes til 10 flade boller.
Med fingrene laves fire små fordybninger i bollerne.
Bollerne dækkes til og hæver i 20 minutter.
Bollerne pensles med olie og drysses med rosmarin.
Baged ved 200 grader almindelig ovn i ca 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1490 gange,
og udskrevet 37 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu