Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græskarsuppe med creme frais

Græskarsuppe med creme frais, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MayaCB

Indsendt :


Græskarsuppe med creme frais, billede 4 Græskarsuppe med creme frais, billede 1 Græskarsuppe med creme frais, billede 2 Græskarsuppe med creme frais, billede 3
Fotograf: MayaCB  

Ingredienser:
500 g.Græskar uden skræl
3 Løg
2 fedHvidløg
7.5 dl.Bouillonvand
40 g.Tomatpuré
4 spsk.Revet ost
 Chili
 Salt
 peber
1 dl.Fløde
300 g.Rejer eller krebsehaler
2 dl.Creme frais
 Hvidløgsbrød
 Evt.jævning
 


Opskrift:

Skræl græskar og gør det fri for kerner og "indmad". Skær græskar, løg og hvidløg i grove i tern, og svits det i en gryde med fedtstof.

Tilsæt bouillonvand, der er lavet af 0,75 liter kogende vand og cirka 2 bouillonterninger. Lad det hele småkoge i 15 minutter.

Blend din blanding til en ensartet masse og sæt gryden tilbage på kogepladen. Tilsæt tomatpuré og noget chili. Lad det koge.

Tilsæt den revede ost lidt efter lidt. Tilsæt fløde under omrøring. Smag til med salt og peber. Lad retten koge til den har en ønsket konsistens, og tilsæt eventuel jævning, hvis suppen skal være tykkere.

Server suppen med en håndfuld rejer og en stor skefuld creme fais i, samt brød som tilbehør.

Tips:

Hvis man ikke er til hvidløg eller chili, kan dette undlades. Man kan tilføje citronsaft, hvis retten ønskes mere syrlig.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 15901 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu