Rejer eller krebsehaler300 g. Rejer eller krebsehaler
2
dl.
Creme frais2 dl. Creme frais
Hvidløgsbrød Hvidløgsbrød
Evt.
jævning Evt. jævning
Opskrift:
Skræl græskar og gør det fri for kerner og "indmad". Skær græskar, løg og hvidløg i grove i tern, og svits det i en gryde med fedtstof.
Tilsæt bouillonvand, der er lavet af 0,75 liter kogende vand og cirka 2 bouillonterninger. Lad det hele småkoge i 15 minutter.
Blend din blanding til en ensartet masse og sæt gryden tilbage på kogepladen. Tilsæt tomatpuré og noget chili. Lad det koge.
Tilsæt den revede ost lidt efter lidt. Tilsæt fløde under omrøring. Smag til med salt og peber. Lad retten koge til den har en ønsket konsistens, og tilsæt eventuel jævning, hvis suppen skal være tykkere.
Server suppen med en håndfuld rejer og en stor skefuld creme fais i, samt brød som tilbehør.
Tips:
Hvis man ikke er til hvidløg eller chili, kan dette undlades. Man kan tilføje citronsaft, hvis retten ønskes mere syrlig.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(11 stemmer)
Opskriften er vist 17121 gange, og udskrevet 184 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider