Vand og mælk blandes i en stor skål.
Gæres smuldres i.
Salt, olie, rugmel og det meste af hvedemelet tilsættes.
Dejen æltes godt igennem og resten af melet tilsættes, til dejen er glat og smidig.
Dejen deles i 16 stykker og trilles ud til 20 cm lange stænger, som formes til kranse.
Sættes på en plade med bagepapir og prikkes med en gaffel.
Dækkes med et klæde og hæver til dobbelt størrelse et lunt sted.
Bages i en 225 grader varm almindelig ovn i ca 20 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2299 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider