Græskarsuppe med kanelfløde
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg svitses i olie.
Spidskommen, den hele chili og ingefær tilsættes og svitses med i 1 minut. Kartofler, græskar og bouillon tilsættes og suppen småkoger under låg i 20 minutter. Chilien fjernes, halvdelen af fløden tilsættes og suppen blendes til en cremet masse. Smages til med salt, peber, ingefær og spidskommen. Den anden halvdel af fløden piskes let (ikke til flødeskum, kun cremet) og smages til med kanel. Græskarkernerne ristes på en tør pande og blandes med persille og revet citronskal. Kerner og kanelfløde serveres sammen med suppen. |
|
Opskriften er vist 5540 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne