Græskarsuppe med kanelfløde

Græskarsuppe med kanelfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg i kvarte
4 fedhvidløg
 Lidtolie
1 rød chili
2 spsk.revet ingefær
100 g.kartoffel i grove tern
500 g.hokkaido græskar i grove tern
7.5 dl.grøntsagsbouillon
1 dl.piskefløde
0.5-1 tsk.kanel
4 spsk.græskarkerner
1 dl.hakket persille
 Fintrevet skal af ½ citron
 
Opskrift:
Løg og hvidløg svitses i olie.
Spidskommen, den hele chili og ingefær tilsættes og svitses med i 1 minut.
Kartofler, græskar og bouillon tilsættes og suppen småkoger under låg i 20 minutter.
Chilien fjernes, halvdelen af fløden tilsættes og suppen blendes til en cremet masse.
Smages til med salt, peber, ingefær og spidskommen.
Den anden halvdel af fløden piskes let (ikke til flødeskum, kun cremet) og smages til med kanel.
Græskarkernerne ristes på en tør pande og blandes med persille og revet citronskal.
Kerner og kanelfløde serveres sammen med suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 5540 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu