smeltet kokos olie ønskes der mindre kokossmag kan halvdelen erstattes med rapsolie4 spsk. smeltet kokos olie ønskes der mindre kokossmag kan halvdelen erstattes med rapsolie
Opskrift:
Kom havregryn og valnødder i en foodprocessor og blend til mel, tag en skefuld af melet og knus med korne fra vanilestangen og kom tilbage til blandingen.
Tilsæt salt og kakaopulver og køre til massen er ensartet.
Tilsæt olien og kør igen til ensartet.
stil i fryseren i 30 minutter eller i køleskabet i et par timer.
Opskriften er vist 4420 gange, og udskrevet 39 gange.
Kommentarer
jesper - 2014-01-21 15:37:59 jeg tilføjede en teske fuld kokossmør så bliver de lidt mere faste.
brug gerne et mix af nøder og prøv at riste dem inden Mumf.....
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider