Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hinge Special - Bolcher

Hinge Special - Bolcher, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SlikRet : Slik - Diverse slik

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mogens Hinge

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.Sukker
125 g.Glukose
0.5 dl.Vand
2.5 spsk.Salmiak pulver
3-5 Mentol krystaller
2 Spsk.Lakridspulver
0.5 tsk.Kanel
0.5 tsk.Peber(stød)
 evt.lidt sort farve - hvis man syntes
 


Opskrift:

Bland sukker, glukose og vand i en gryde varm til det er 157 grader C varm. Hæld ud på en mamorplade med lidt olie på (eller flergangsbagepapir). Hold den varme og flydene masse i skak på pladen. Hæld alle smagene på og bland. Når massen slipper pladen ældes den indtil man kan trække den til flotte bolcher. Klip bolcherne ud efter behag. Drys med flormelis og opbevar i syltetøjsglas.

Tips:

De holder ikke så længe som købe bolcher - så lav kun hvad du spiser inden for et par md.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 2136 gange,
og udskrevet 42 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu