Hinge Special - Bolcher

Hinge Special - Bolcher, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mogens Hinge

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
450 g.Sukker
125 g.Glukose
0.5 dl.Vand
2.5 spsk.Salmiak pulver
3-5 Mentol krystaller
2 Spsk.Lakridspulver
0.5 tsk.Kanel
0.5 tsk.Peber(stød)
 evt.lidt sort farve - hvis man syntes
 
Opskrift:
Bland sukker, glukose og vand i en gryde varm til det er 157 grader C varm. Hæld ud på en mamorplade med lidt olie på (eller flergangsbagepapir). Hold den varme og flydene masse i skak på pladen. Hæld alle smagene på og bland. Når massen slipper pladen ældes den indtil man kan trække den til flotte bolcher. Klip bolcherne ud efter behag. Drys med flormelis og opbevar i syltetøjsglas.

Tips:

De holder ikke så længe som købe bolcher - så lav kun hvad du spiser inden for et par md.


karakterer:
Opskriften er vist 2354 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu