æbler (skrællede og udkernede)850 g. æbler (skrællede og udkernede)
350
g.
sukker350 g. sukker
1
vaniljestang1 vaniljestang
2-3
tsk.
rød melamin2-3 tsk. rød melamin
Opskrift:
Frugten klargørers - dvs. at sten fjernes fra blommerne og skræl samt kernehus fjernes fra æblerne. De æbler jeg anvendte var nedfaldsæbler, så der er en del brune pletter der skal helt væk.
Æbler og blommer skæres i kvarte og kommes i en stor gryde sammen med 250 g sukker samt vanilje (husk at vaniljestangen flækkes og korn skrabes ud). Den tomme stang kommes også i gryden. Gryden sættes til at koge ved svag varme i ca. 20 min.
Massen smages til (det er meget forskelligt, hvor meget og hvor lidt sukker der skal i alt efter de anvendte sorter).
Herefter blandes melamin i det resterende sukker og kommes i massen der koger videre i 4-5 min.
Lad marmeladen køle af og kom på glas.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 13046 gange, og udskrevet 261 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider