Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æble/blommemarmelade

Æble/blommemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Daytiger

Indsendt :




Ingredienser:
1650 g.blommer (udstenede)
850 g.æbler (skrællede og udkernede)
350 g.sukker
1 vaniljestang
2-3 tsk.rød melamin
 


Opskrift:

Frugten klargørers - dvs. at sten fjernes fra blommerne og skræl samt kernehus fjernes fra æblerne. De æbler jeg anvendte var nedfaldsæbler, så der er en del brune pletter der skal helt væk.

Æbler og blommer skæres i kvarte og kommes i en stor gryde sammen med 250 g sukker samt vanilje (husk at vaniljestangen flækkes og korn skrabes ud). Den tomme stang kommes også i gryden. Gryden sættes til at koge ved svag varme i ca. 20 min.

Massen smages til (det er meget forskelligt, hvor meget og hvor lidt sukker der skal i alt efter de anvendte sorter).

Herefter blandes melamin i det resterende sukker og kommes i massen der koger videre i 4-5 min.

Lad marmeladen køle af og kom på glas.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12035 gange,
og udskrevet 233 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu