Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chili-marmelade

Chili-marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 400 Gram

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :





Ingredienser:
1 habanero chili
1 dl.eddike
2 dl.vand
150 g.syltesukker med pektin
1 tsk.atamon
 


Opskrift:

Opvarm eddike, vand og sukker. Sukkeret skal opløses helt, inden chilien tilsættes.
Rens habanero for kerner, og snit den fint, eller blend den for bedste resultat.
Når sukkeret er opløst, tilsættes chili, og sukkervandet koges op i 1 minut.
Hæld på det skoldede glas, der er skyllet med atamon.

Tips:

Brug evt. gummihandsker til at håndtere chilien, da det ikke er sjovt at få chili i huden. Mik Shack anbefaler marmeladen på ristet franskbrød med peanutbutter, men find selv din yndlingsvariant.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8960 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Yogi  -  2013-12-20 20:43:14
Første gang lavede jeg den med hvid lagereddike. Med æble-vineddike fik det en rigtig flot gylden farve.