syltesukker med pektin150 g. syltesukker med pektin
1
tsk.
atamon1 tsk. atamon
Opskrift:
Opvarm eddike, vand og sukker. Sukkeret skal opløses helt, inden chilien tilsættes.
Rens habanero for kerner, og snit den fint, eller blend den for bedste resultat.
Når sukkeret er opløst, tilsættes chili, og sukkervandet koges op i 1 minut.
Hæld på det skoldede glas, der er skyllet med atamon.
Tips:
Brug evt. gummihandsker til at håndtere chilien, da det ikke er sjovt at få chili i huden.
Mik Shack anbefaler marmeladen på ristet franskbrød med peanutbutter, men find selv din yndlingsvariant.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10613 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Yogi - 2013-12-20 20:43:14 Første gang lavede jeg den med hvid lagereddike.
Med æble-vineddike fik det en rigtig flot gylden farve.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider