De øvrige ingredienser og ca. 2/3 af melet tilsættes, og dejen æltes godt. Yderligere mel tilsættes til dejens konsistens er passende. - Den skal klæbe lidt til hænder og bord.
Dejen hæver tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
Dejen æltes igennem og rulles til ca. 30 boller.
Bollerne efterhæver tildækket et lunt sted ca. 30 min.
Bollerne pensles og bages i en forvamet ovn ved 225 grader C alm. ovn i 12-15 minutter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2302 gange, og udskrevet 68 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider