Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Knækbrød med emmentaler

Knækbrød med emmentaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Knækbrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 dl.hørfrø
0.5 dl.sesamfrø
0.5 dl.solsikkekerner
0.5 dl.havregryn
0.5 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
0.5 dl.olie
1 dl.vand
3-3.5 dl.hvedemel
 Græskarkerner
 Revet emmentaler
 


Opskrift:

De tørre ingredienser undtagen hvedemel og græskarkerner røres sammen med olie og vand.
Hvedemel røres i til en "tilpas" konsistens.
Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir (så flad som muligt).
Dejen ridses ud til knækbrød i den ønskede størrelse.
Drys græskarkerner og emmentaler hen over.
Bages ved 200 grader (almindelig ovn) i 15-20 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 2780 gange,
og udskrevet 41 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu