Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Heavy chokobider med karamelisserede appelsin

Heavy chokobider med karamelisserede appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 8

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke

Indsendt af : Line Sofie

Indsendt :





Ingredienser:
130 g.smeltet smør
200 g.farin
3 æg
100 g.smeltet mørk chokolade (skal være 70%)
100 g.hvedemel
40 g.god kakao
0.5 tsk.bageulver
1 tsk.vanilijesukker eller vanilijekorn
 
 Pynt:
2 Appelsiner (skal karamelliseres)
 1 vaniljestang
0.5 citron saft herfra, kan undlades hvis man ikke vil have det syrlige med
1 appelsin Saft herfra
2 Spsk.sukker
 
 Creme:
1 bægerøkologisk cremefraiche 38 %
1-2 spsk.fint rørsukker
0.5 vaniljestang
1-2 spsk.citron saft
 


Opskrift:

Rør smør og farin sammen.
Tilsæt æggene, et ad gangen og rør GODT ind imellem hvert æg. Her efter skal den smeltede chokolade røres i i dejen. Bland mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen og sigt det i dejen og vend forsigtigt rundt. Hæld dejen i en form smurt med smør og bag kagen på 170 grader i cirka 15 - 20 min.
Den må gerne vær en smule flydende inden i og hvis man mener det skal være helt fast giver man den bare lidt længere (cirka 2 min)

Pynt.
Appelsinerne skrælles forbi det hvide og skæres i både uden hinder på. Her efter sætter man karameliseringeren over. Start med sukkeret og lad det varme for sig selv ind til det bgynder at smelte, men hold godt øje!
- Herefter tager du saften fra appelsinen og citronen og bringer i kog. Når karamellen er klar, tager du den kogte appelsin/citron saft og hælder i karamellen. Pas på, det er meget varmt.
Rør godt rundt indtil det er klart og gyldent. Lig dine appelsin både i en varmesikret skål og smid så karamellen over appelsinerne. Lad det køle af mens du laver cremen.
Når det er kølet af, hælder du det over kagen og placere appelsin bådene som du ønsker. Kan evt. også serveres i en skål ved siden af.

Creme.
Rør alle ingredienserne sammen og server til kagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1447 gange,
og udskrevet 20 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu