Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pers Bedste Hønsesalat ala Max

Pers Bedste Hønsesalat ala Max, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300 g.købt hønsesalat
2 Kyllingebryst
2 Snackpeber
6 Bladejulesalat
 Salt
 Peber
3 Skiver2ristet brød som hver deles i 2 trekanter
 
 Pynt:
 evt.Bacontern
 


Opskrift:

Kyllingebrysterne koges i hønsefond eller vand og afkøles derefter.
Skær 1 Snackpeber i fine tern.
Hæld den købte hønsesalat i en skål, bland den fintskårne snackpeber deri.
Tag de afkølede kyllingebryster og del dem (skær eller del dem med fingrene) i mindre stykker og bland dem i hønsesalaten, kryder med salt og peber.
Tag de skyllede salatblade og læg 1 på hver tallerken, læg derefter 1 - 1½ skefuld af den færdige hønsesalat på salaten. Den sidste Snackpeber skæres i tynde ringe og bruges som pynt. Der kan med fordel kommes lidt ristet bacontern på toppen. Det ristede brød lægges ved. Velbekommen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6195 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente Jensen  -  2016-01-15 18:40:02
En fantastisk nem forret, mine gæster spiste op og spurgte efter mere.


Benjamin  -  2013-10-23 15:50:04
Wow for en lækkerbisken