Gæren røres ud i vand og yoghurt.
Olie, krydderier, salt og grahamsmel tilsættes.
Hvedemel æltes i til dejen ikke længere klæber.
Dejen deles i tre og rulles ud i bagepladens længde.
Læg den på bagepladen klædt med bagepapir og skær hvert af de tre lange stykker i 6-7 mindre stykker.
Brødene hæver lunt og tildækket i ½ time.
Pensl brødene med vand og drys sesamfrø på.
Bages ved 225 grader i ca 25 minutter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3865 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider