Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kikærtesuppe 03

Kikærtesuppe 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : RAID

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.tørrede kikærter
2 l.bouillon eller vand
1 lille løg
1 fedhvidløg
4 soltørrede tomater
1 stor kvist rosmarin eller salvie
200 g.frisk båndpasta
 Olivenolie
 


Opskrift:

Opblød kikærterne mindst otte timer. Bring dem i kog i bouillon eller vand med lidt salt.
Fjern det skum som dannes på overfladen med en ske.
Tilsæt løg, hvidløg, tomater og rosmarin/salvie og lad det koge sagte under låg i et par timer.
Fjern rosmarin/salvie-kvisten og blend resten med en stavblænder eller i en blænder.
Kom puréen tilbage i gryden og bring den i kog igen.
Skær båndpastaen i stykker (der kan ligge på en ske) og tilsæt den til den kogende puré. Kog pastaen i den tid, der er angivet på pakken.
Anret suppen i tallerkener og stænk med olivenolie.

Tips:

Tip: Kikærter kan med fordel forkoges og nedfryses i passende portioner. Med sådan en portion kan kogetiden reduceres til 20-60 minutter. Kikærterne opblødes natten over og koges i et par timer, hvorefter de nedfryses i bøtter - klar til brug. Disse kikærte-bøtter udgør også et sundt tilskud til Spagetti med Kødsovs ellers som tilbehør sammen med andre kogte grøntsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2342 gange,
og udskrevet 27 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu