Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerods/solsikkekerner boller

Gulerods/solsikkekerner boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : ole

Indsendt :





Ingredienser:
7-800 g.hvedemel
4 dl.vand
1 dl.mælk
100 g.smør
4 spsk.sukker
1 æg
2 mellem reven gulerødder
 


Opskrift:

Lun vand og mælk til fingervarm
udrør gæren heri (PISKERIS)
Lun smørret i microovnen til blød konsistens og tilsæt i væsken
Tilsæt sukker reven gulerødder og ægget
Tilsæt mel lidt af gangen
Dejen skal være lind så spar lidt på melet
Stilles til hævning et lunt sted ca 60 min
Dejen æltes godt igennem tilsæt lidt mel af gangen dejen skal være lidt klæbrig
rulles til ca 24 boller
Rul bollerne i solsikkekerner så de er helt dækket
Bollerne stilles på bagepladen som er smurt i smør eller med bagepapir Efterhæves i 30 min Bages i ovn ca 12-14 min på 220 g alm ovn 200 g varmluftsovn

Tips:

Da bollerne er rullet i solsikkekerner ved bagning giver det en god sprød overflade







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3075 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole Andersen   -  2015-09-01 16:31:56
Der skal 50 Gram gær til bollerne


  -  2014-08-04 19:59:49
Det står der ikke i selve opskriften, men der skal 50g gær i. ( en pakke )


  -  2014-02-25 16:34:10
Hvor meget gær man skal bruge?