Til hver liter siet saft: Til hver liter siet saft:
400
g.
sukker400 g. sukker
1
tsk.
citronsyre1 tsk. citronsyre
1
tsk.
flydende Atamon1 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
De skyllede bær kommes i en gryde og overhældes med vand (½l pr kg. bær). Bærene behøver ikke at være fint ribbet Det hele koger indtil alle bærene er bristet. Saften hænges til afdrypning i en saftpose.
Kom saft, sukker og citronsyre i en gryde,kog saften op og tag den så af ilden.
Hæld Atamon i saften.
Hæld hyldebærsaften på skoldede flasker,skyllet med Atamon.
Tips:
Skyldnin med atamon.
2 tsk. Atamon til en dl vand
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3578 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider