Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lækker æblekage med låg:)

Lækker æblekage med låg:), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6-8 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Den egner sig ikke til at blive frosset (den klare dog at komme i køleskabet en dag eller to, hvor d

Indsendt af : TrunteTatt

Indsendt :



Ingredienser:
3 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
135 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Drys:
Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pynt:
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   


Opskrift:

Skræl æblerne og skær dem ud i mange små både. Smør så en tærteform med smør, og kom æblerne deri. Drys med kanel. Smelt smøren. bland så sukker, mel og bagepulver, og kom det i den smeltede smør. Rør så godt rundt indtil massen er fast. Derefter fordeler du det ud på æblerne, og drysser mandlerne over.
Hvis kagen ikke foreløbig skal serveres, kan du stille den på køl (fx. I køleskabet)
Den skal bages i oven ved varm luft og 200grader, i ca. En halv time. (Alt efter hvor meget du selv synes den skal se ud:)

Tips:

Min mors æblekage er perfekt at servere for gæster eller lignende. Jeg håber da at i kan lide den, og at den var tilfredsstillende:-) Kærlig hilsen TrunteTatt:-)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4635 gange,
og udskrevet 57 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hjælp!  -  2018-05-27 13:30:53
Skal denne kage bages i springform eller i bradepande?